Lakers ydmyket Cavs

Los Angeles Lakers ydmyket Cleveland Cavaliers med 112-57-seier i NBA tirsdag, og gamlestjernen LeBron James strødde salt i såret.

Mo Williams (Foto: Marcio Jose Sanchez/Ap)
Mo Williams (Foto: Marcio Jose Sanchez/Ap)

- Det er så jeg knapt tør å vise fjeset mitt i Cleveland etter dette, tvitret guarden Mo Williams etter at Cavs satte nye klubbrekorder for største tapsmargin og færrest poeng i en kamp.

LeBron James, som gikk fra å være folkehelt til hatobjekt i Cleveland da han sist sommer forlot klubben til fordel for Miami Heat, tvitret han også.

- Karma er noe dritt. Det får deg hver gang. Det er ikke bra å ønske andre noe vondt, for Gud ser alt, skrev han, tydelig med henvisning til alle de vonde ordene som er slengt etter ham.

Om det var karma som traff Cavaliers i Los Angeles skal være usagt. Lakers viste iallfall fram bredden i stallen sin med tosifret poengtall fra Ron Artest (15), Andrew Bynum (15), Pau Gasol (13), Kobe Bryant (13), Lamar Odom (13), Shannon Brown (13) og Derek Fisher (10).

Cavaliers var tittelkandidat med LeBron James. Uten ham er laget dårligst i ligaen, med 11 strake tap og bare en seier på de 22 siste kampene. Aldri har noe lag scoret så få poeng mot Lakers som de 57 Cavs greide tirsdag. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2