Evensen får promotoravtale med Brækhus-team

Proffbokseren Andreas Evensen er i ferd med å inngå en promotoravtale med Team Sauerland.

Andreas Evensen (Foto: Søren Bidstrup/NTB scanpix)
Andreas Evensen (Foto: Søren Bidstrup/NTB scanpix)

Trener og manager Helge Wærøy sier bare underskriftene gjenstår.

Alle formaliteter skulle være i orden, og det er helt på det rene at det vil bety mye for Evensen å få til et noe tettere samarbeid med det tyske selskapet enn hva tilfellet er nå.

Han er riktignok inne i stevneserien Nordic Fight Night, som Sauerland står bak, men med en promotoravtale vil det bli enklere for Melhus-bokseren å få kamper mot de rette motstanderne. Kanskje det også vil bli lettere for ham å få en kampen om VM-tittelen i et av de store forbundene.

Les også: Andreas Evensen sikret fjærvekt-tittel

Sauerland er også teamet til den norske toppbokseren Cecilia Brækhus. Det er også klart at Evensen nå kommer til å ta seg sommerfri fra boksingen.

– Vi satser ikke på at Andreas skal i ringen igjen før til høsten. I sommer er det både EM og OL som vil ta en del av oppmerksomheten vekk fra boksingen. Dessuten trenger Andreas å hente seg skikkelig inn etter den beinharde og tøffe kampen mot William Casey.

– Nisse Sauerland sa til meg at han kunne tenke seg å ha med Andreas i det store stevnet til Mikkel Kessler i Parken 19. mai, men det kommer for tett på kampen mot Casey, som ble tøffere enn vi likte. Derfor girer han ned til over sommeren nå, sier Helge Wærøy. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2