Cardinals åpnet best i World Series

Overraskelseslaget St. Louis Cardinals tok første stikk i World Series i baseball med 3-2-seier over Texas Rangers onsdag.

St. Louis Cardinals' Allen Craig (Foto: JIM YOUNG/Reuters)
St. Louis Cardinals' Allen Craig (Foto: JIM YOUNG/Reuters)

En sterk sluttspurt på grunnspillsesongen sendte Cardinals til sluttspill, og siden har ikke Missouri-laget sett seg tilbake. I den første finalekampen mot Texas Rangers onsdag kunne hjemmefansen juble for seier.

– Vi må vinne tre kamper til, men dette var en viktig seier, for den setter oss i en god posisjon, sa Cardinals-spilleren David Freese.

Vertene tok ledelsen med to poeng i fjerde omgang, men Rangers utlignet i den neste da Mike Napoli slo inn to poeng med en homerun. Cardinals tok tilbake føringen i kampen da David Freese løp inn det avgjørende poenget etter Allen Craigs treff i sjette omgang.

Cardinals er på jakt etter sin første World Series-tittel siden 2006. Texas Rangers var også i finalen i fjor, men da ble det tap for San Francisco Giants.

Neste kamp spilles i St. Louis torsdag før lagene drar til Texas for å spille tre kamper. Det spilles best av sju kamper. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2