Bolt overrasker treningskameratene

Usain Bolt har overrasket treningskameratene med å være først ute til samtlige treningsøkter etter at han startet treningen for 2011-sesongen.

Usain Bolt fikk ikke forsvare VM gullet etter at han ble disket under søndagens finaleheat. (Foto: ERIC FEFERBERG/Afp)
Usain Bolt fikk ikke forsvare VM gullet etter at han ble disket under søndagens finaleheat. (Foto: ERIC FEFERBERG/Afp)

Det er godt kjent at Bolt tidligere ikke har vært så nøye med å holde treningstidene sine, men det er forandret nå. Han har vist en voldsom motivasjon og interesse etter at han for noen dager siden startet treningen for 2011-sesongen.

Det hersker liten tvil om at sprintkongen med 9,58 og 19.19 som verdensrekorder på 100 og 200 meter, har alvorlige hensikter for denne kommende sesongen. Målet er helt klart å forsvare VM-titlene fra Berlin.

- Jo, jeg kan godt innrømme at jeg er ivrig etter å starte treningen igjen, og jeg ser virkelig fram mot neste sesong. Målet mitt er VM i Daegu i august. Da skal jeg være i toppform, sier Bolt selvsikkert.

24-åringen har vært helt suveren på sprinten etter OL i Beijing i 2008. Han har vunnet det som har vært å vinne, men var plaget av skader i årets sesong og gikk på et sjeldent nederlag i Diamond League-stevnet i Stockholm. På grunn av de problemene Bolt slet med, stilte han bare i 11 løp i årets sesong.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2