Arbeidsjernet Evensen vant alle rundene

Andreas Evensen var overlegen i lørdagens kamp.

Andreas Evensen (Foto: Patricia Gabriel Robez/NTB scanpix)
Andreas Evensen (Foto: Patricia Gabriel Robez/NTB scanpix)
Andreas Evensen (Foto: TV 2/)
Andreas Evensen (Foto: TV 2/)

Andreas Evensen vant alle rundene og sikret seg retten til å bokse EM-kamp mot belgieren Alex Miskirtchian på nyåret neste år. Franskmannen Philippe Frenois ble lett match lørdag.

To av dommerne hadde Evensen som vinner med 100-90, noe som betyr at han vant alle rundene, mens den tredje dommeren holdt trønderen som vinner med 99-91.

– Dette var en bra dag på jobben for meg. Åtte av ti ting stemte i ringen, men knockouten manglet. Jeg fikk denne kampen raskt inn i mitt spor, så det var bare å kjøre på, sa Andreas Evensen til NTB.

Han gikk løs på franskmannen med alt han hadde og presset Frenois bakover fra første slag. Evensen traff med mye, men franskmannen holdt en veldig tett guard, som nordmannen hadde problemer med å trenge gjennom.

– Jeg trodde jeg skulle klare å åpne ham i de første rundene, men måtte etter hvert innse at det ikke gikk. Likevel vil jeg vel si at jeg gjorde en grei innsats, sa stjernebokseren til Helge Wærøy.

Nordmannen var aldri truet og ble nesten ikke truffet av en svært så defensiv Frenois. Franskmannen har aldri vært slått i kanvasen. Han unngikk også en tur i gulvet etter møtet med Evensen, men han var på gyngende grunn et par ganger i løpet av den ti runder lange kampen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2