Wade scoret 30 i Heats sjuende strake seier

Dwyane Wade leverte varene da Miami Heat vant sin sjuende strake seier i NBA tirsdag.

Dwyane Wade (Foto: Mike Ehrmann/Afp)

Sacramento Kings ble slått 120-108 etter tre jevne perioder, men der Heat tok grep og ordnet den klare seieren i begynnelsen av fjerde og siste periode. Da vant laget 13-2 i løpet av noen få minutter, og dermed var grunnlaget for storseieren lagt.

– Vi gjorde noen flotte ting på banen i alle spillets faser, men Kings skal også ha ros for godt spill, for vi fikk kamp til døra, sa Heat-trener Erik Spoelstra etter kampen.

Dwyane Wade ble den store spilleren. Han scoret 30 poeng og hadde ti assists mot kongene fra Sacramento. Wade spilte med stor sikkerhet gjennom hele kampen og vartet opp med en rekke fantastiske finesser. For 11. kamp på rad hadde Wade en treffprosent (på skudd) på over 50. Wade har ikke produsert en lignende rekke siden hans rookie-sesong i NBA.

Også Chris Bosh skal ha skryt for sine 20 poeng og 10 returer, mens LeBron James ordet 18 poeng for Miami i denne kampen.

På torsdag møter Heat-stjernene New York Knicks og NBA-sensasjonen Jeremy Lin.

Sacramento Kings måtte spille uten skadede John Salmons. Laget har nå tapt de siste seks kampene og sliter tungt i øyeblikket. (©NTB)