Nytt håp for Cavaliers

LeBron James ga Cleveland Cavaliers nytt håp om å nå NBA-finalen.

Rafer Alston og LeBron James (Orlando Magic   Cleveland Cavaliers).  (Foto: JEFF HAYNES/REUTERS)
Rafer Alston og LeBron James (Orlando Magic Cleveland Cavaliers). (Foto: JEFF HAYNES/REUTERS)

Cavaliers vant 112-102 over Orlando Magic reduserte til 2-3 sammenlagt i best av sju kamper. James scoret 37 poeng, plukket 14 returer og delte ut 12 assists. Det var James’ første «triple-double» i årets sluttspill.

– Det var en viktig kamp for oss. Du har aldri lyst til å skuffe hjemmefansen, sa James.

En sterk avslutning av «Kong James» sørget for seieren. Han scoret 17 poeng i siste periode.

– Han er en stor spiller, en MVP. James tok over i fjerde periode. Det er det store spillere gjør. Kobe (Bryant) gjør det samme, sa Magics Mickael Pietrus.

Tross torsdagens tap, er Magic er fortsatt i føringen. Florida-laget kan sikre finaleplassen på egen parkett lørdag.

– Forhåpentlig spiller vi bedre på hjemmebane, sa Pietrus.

Dwight Howard scoret 24 poeng og plukket 10 returer for Magic, men måtte forlate banen drøyt to minutter før slutt etter å ha pådratt seg seks personlige feil.

En eventuell sjuende og avgjørende kamp spilles i Cleveland. (©NTB)