Bolt slått i sesongåpningen

Sprintkongen Usain Bolt måtte se seg slått i sitt første løp i 2013-sesongen. Han ble nummer tre på 400 meter i hjembyen Kingston.

PÅ TREDJE: Usain Bolt innledet sesongen med en tredjeplass under det årlige stevnet Camperdown Classic i Kingston. (Foto: GILBERT BELLAMY, © RR/ML)

Den tredobbelte OL-gullvinneren i både Beijing- og London-lekene vant sitt heat enkelt på 46,71 sekunder i Camperdown Classic-stevnet, men han måtte nøye seg med tredjeplass etter at både Warren Weir og Yohan Blake løp raskere i sine heat.

Weir, som ble nummer tre bak Bolt og Blake i OL-finalen i London, tok seieren på ny personlig rekord 46,21. Blake løp i samme heat som Weir. Han innledet forrykende, men stivnet og endte med 46,64.

Det var ingen finale, så beste tider i ulike heat utgjorde den endelige resultatlisten.

Bolt har både verdensrekord og dobbelt OL-gull på 100 og 200 meter, men han velger ofte 400 meter når han skal starte en ny sesong. Bolts store mål i år er VM i Moskva. (©NTB)