Andre stikk til Thoresen & co

Patrick Thoresen og Philadelphia Flyers gjorde jobben.

NY SEIER: Patrick Thoresen (t.h.) klarte ikke å overliste Montreal Canadiens målvakt Jaroslav Halak, men Philadelphia Flyers vant oppgjøret 3 2 og leder nå 2 1 i kamper.  (Foto: BRUCE BENNETT/AFP)
NY SEIER: Patrick Thoresen (t.h.) klarte ikke å overliste Montreal Canadiens målvakt Jaroslav Halak, men Philadelphia Flyers vant oppgjøret 3 2 og leder nå 2 1 i kamper. (Foto: BRUCE BENNETT/AFP)

Etter å ha tapt åpningskampen av kvartfinalespillet mot Montreal Canadiens, har Patrick Thoresen og Philadelphia Flyers virkelig reist seg. I natt kom seier nummer to for Thoresen & co. Mike Richards, R.J. Umberger og Scottie Upshall scoret alle i den andre perioden og så ut til å ha avgjort kampen for Flyers. Med 3-0 foran siste periode, var det få som trodde Canadiens kunne komme tilbake. Men scoringer av Tomas Plekanec og Saku Koivu gjorde a