Derfor gikk Staysman under jorda etter Skal vi danse

To måneder etter Skal vi danse begynner Stian Staysman å komme seg igjen.

Det gikk over stokk og stein da entertaineren Stian Staysman Thorbjørnsen (33) var med i Skal vi danse i fjor høst. Staysman ble raskt en favoritt blant tv-seerne, og kiloene rant av mens han lå i hardtrening med sin dansepartner Alexandra Kakurina (32).

Han danset seg helt til finalen, der han kom på andreplass, mens Adelén stakk av med førsteplassen

Han trodde at han skulle slappe av 90 strake dager med dansetrening var over, men slik ble det ikke. Det forteller en åpenhjertig Stian Staysman Thorbjørnsen til Dorthe Skappel på God kveld Norge.

– Endte opp med å gjøre nesten ingen ting

– De ukene jeg var med i skal vi danse, var jeg ekstremt fokusert. Det var helt altoppslukende. Da det var over, tenkte jeg at jeg skulle senke skuldrene og slappe av. Men det ble et vanvittig kjør. Så jeg endte opp med å gjøre nesten ingen ting.

Staysman gikk rett og slett på en skikkelig smell. Han fikk ikke kroppen til å fungere, og ble værende hjemme.

– Jeg ble syk. Det eneste jeg gjorde, var å være med på Asbjørn Brekkes julekalender. Da var jeg så dårlig at jeg lå på bakrommet med jakka over meg, avslører artisten.

– Det var skremmende!

Han syntes det var fælt å miste kontrollen.

– Det var skremmende. Det var heavy. Men jeg begynner å komme til meg selv igjen nå, sier Stayman.

Nå er det to måneder siden Skal vi danse, og Staysman er på vei tilbake. Like etter at Skal vi danse var over i november, fridde han til kjæresten sin Tina Svestad på kjendisgallaen – og fikk ja.