Se live

TV 2 presenterer OL i Rio

TV 2 vil sende 24 timer i døgnet under hele OL i Rio. Hele 3300 timer med direktesendinger vil tilbys via TV 2, TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo. Dette blir en av historiens største satsinger fra TV 2!

Natt til 6. august braker det løs! Få med deg spenningen, dramatikken, de sportslige prestasjonene og de historiske øyeblikkene – 24 timer i døgnet.

TV 2 og TV 2 Sportskanalen vil sende opp mot 800 timer med OL – døgnet rundt i de 17 dagene mesterskapet pågår. TV 2 Sumo vil tilby enda mer og her tilbys inntil 3300 timer med direktesendte øvelser fra Rio.

Programlederne i studio fra Rio blir Ingrid Halstensen og Erik Thorstvedt, og i tillegg stiller TV 2 med 60 kvinner og menn på plass i Brasil for å dekke OL på kanalene.

Vi gleder oss til å formidle OL fra Rio!

TV 2 Sumo tilbyr den totale OL-opplevelsen

Mens man finner de store høydepunktene på TV 2 og TV 2 Sportskanalen, er det på TV 2 Sumo du må være om du ikke vil gå glipp av noe. Skal du være helt sikker på å få sett våre norsk håp i aksjon direkte – TV 2 Sumo er stedet.

Vi tilbyr:

· Alt OL-innholdet fra TV 2 og TV 2 Sportskanalen

· Den bredeste dekningen av noe mesterskap, noensinne

· Egen nyhetskanal for OL

· En fantastisk tilgjengelighet*

Vårt nettsted og våre apper tilrettelegges slik at du raskt finner frem til det du vil se, blant annet ved å fremheve øvelser der nordmenn er i aksjon, og øvelser hvor det deles ut medaljer. I livesenteret på tv2.no kan du i tillegg oppdatere deg direkte på alt som skjer i alle øvelser parallelt med tv-sendingene, sjekke hvordan det går med de norske, stille spørsmål til våre eksperter og oppdatere deg på alt som skjer i Rio.

Og ønsker du å se ting ved en senere anledning, er alt tilgjengelig i opptak.

Se Olympiske leker gratis på TV 2 Sumo!

Nå kan du se vår historisk brede dekning av et sommer-OL GRATIS på TV 2 Sumo. For kroner 0 får du tilgang på alle TV 2s sendinger fra Rio, alle TV 2s kanaler med unntak av Premium-kanalene, programmer og TV-serier on demand, og mye, mye mer!
Få tilgang her

*TV 2 Sumo er tilgjengelig på nett, mobil (iOS og Android), nettbrett (iOS og Android), smart-TV (Samsung og LG), Playstation 3 & 4, Xbox One, Apple TV, AirPlay og Chromecast.
* TV 2 Sumo via livesenteret er tilgjengelig i nettleser på desktop, nettbrett og mobil, samt i TV 2-appen.

Blir det reklame?

Vi vet at mange lurer på hvordan reklamen vil prege OL-sendingene. Vårt mål er at seerne skal ha førsteprioritet, og at vi skal lage flotte OL-sendinger for seerne våre. Vi kommer derfor til å gjøre vårt ytterste for å plassere reklamen der den påvirker sendingene minst.

IOC har lang erfaring med at OL vises på kommersielle tv-kanaler. De fleste OL-øvelsene er tilpasset reklamepauser, og vi vil sørge for at reklamen blir plassert best mulig i forhold til en god tv-opplevelse.
Antall visninger