TV 2s personvernerklæring

TV 2 AS samler inn brukeropplysninger som er nødvendige for å drive våre digitale tjenester. Dine data er helt trygge hos oss, vi håndterer dem med fokus på sikkerhet og brukervennlighet.

Dersom du er kunde av TV 2 Sumo lagrer vi personopplysninger om deg. Dette er de opplysningene du selv tastet inn da du registrerte deg som kunde.

Som kunde i TV 2 Sumo lagrer vi data om deg med følgende formål:

 • Sikker innlogging

  I TV 2 er vi opptatt av å beskytte brukernes personlige data. Vi har gode sikkerhets- og administrative rutiner for å sikre dine persondata. I TV 2 Sumo må du logge inn med brukernavn og passord. Ingen kan få tilgang til din konto uten å kjenne både ditt brukernavn og passord. Vær imidlertid klar over at ingen systemer er komplett sikre. Vi bruker ulike tiltak for å sikre dine data, inkludert pseudonymisering og kryptert informasjon for å beskytte dine data. Vi oppfordrer deg til å velge et sterkt passord, bruke Sumo fra et begrenset antall browsere samt logge ut hver gang du har brukt tjenesten.

 • Sikker betaling

  I TV 2 Sumo har vi sikker og enkel betaling via vår samarbeidspartner Nets, som sørger for betaling via krypterte data. Nets er et dansk-norsk IT-konsern som er blant Europas største tilbydere av elektroniske betalingsløsninger.

 • Huske innloggingsinformasjonen din

  Dersom du ønsker å slippe å logge inn i TV 2 Sumo hver gang du skal bruke tjenesten, kan du selv velge dette ved å krysse av på "Husk meg" når du logger inn. Da legges det igjen en funksjonell cookie i nettleseren din slik at du skal slippe å huske brukernavn og passord nesten gang.

 • Gi deg relevante anbefalinger til filmer og serier

  For at du vi skal kunne anbefale innhold for deg som vi tror du liker, lagrer vi informasjon om hva slags filmer og serier du har sett på TV 2 Sumo. Disse dataene bruker våre datasystemer for å søke gjennom Sumos store arkiv for å finne serier og filmer som har fellestrekk med de du allerede har sett.

Mer informasjon om data lagret om deg finner du på profilsiden din:

På nyhetsnettsiden TV2.no bruker vi informasjonskapsler for å kunne gi deg en så god tjeneste som mulig. I denne erklæringen finner du informasjon om bruk av informasjonskapsler ("cookies") og lokal lagring på TV2.no.