Showman

”Showman” er Håvard Lilleheies splitter nye humor-talkshow på TV 2 Zebra. Sammen med aktuelle gjester og faste reportere, skal Håvard koseprate om aktuelle tema med en kompromissløs og ærlig tilnærming.

SHOWMAN, Håvard Lilleheie
SHOWMAN, Håvard Lilleheie

Håvard Lilleheie har vokst fra "Manshow". Han er blitt pappa, har kjøpt seg hus i Drammen og lever den norske kjernefamiliedrømmen.

Skamløse meninger

Håvard føler seg ferdig med singelliv og kroppsvæsker, men sitter fremdeles inne med skamløse meninger i seg som må ut.

Som programleder er Håvard Lilleheie ærlig og direkte. Han er en mann som suger inspirasjon fra eget bryst og gir mer av seg selv enn de fleste.

Politisk ukorrekthet fortsetter

Gjennom tre sesonger av "Manshow" har Håvard ristet i samfunnet på sin kompromissløse og hardhendte måte. "Manshow" ratet rundt 100.000 seere, som "Showman" skal ta med seg videre.

Direkte intervjuer, overraskelse og politisk ukorrekthet fortsetter, men "Showman" er bredere enn sin forgjenger. Gjestene inviteres i større grad ut fra aktualitet, og intervjuene skal ha tyngre innhold.

Passer til whisky

Med Håvards joviale stil, samfunnsnære reportere og aktuelle gjester, høster vi flere seere. Programmet er inspirert av ”Late Night” med David Letterman, The Daily Show og Håvard Lilleheies karakter i "Manshow".

Showet er en fin avveksling fra både jobb og annen TV. Passer godt til en whisky.

Har du lyst å oppleve "Showman" som publikum? Send e-post til showman@monstermail.no

Mer innhold fra TV 2