Pastor på prøve: Tommy Sharif og Egil Svartdahl  (Foto: TV Inter)
Pastor på prøve: Tommy Sharif og Egil Svartdahl (Foto: TV Inter)

Pastor på prøve

TV-pastor Egil Svartdahl oppsøker arbeidsplasser både som medarbeider og for å lete etter tvil og tro. Første stopp er på dekksenteret til Tommy Sharif.

Tv-pastor Egil Svartdahl har flyttet ut av pastorkontoret. Som vanlig arbeidstaker tilbringer han et par dager på norske arbeidsplasser for å få innsikt i miljøet og bli kjent med medarbeiderene. Og som alltid klarer pastoren å finne gode historier som viser medmenneskers tro og tvil i hverdagen.

Ulike arbeidsplasser

Tv-pastoren har oppsøkt en rekke arbeidsplasser. Foruten Sharifs dekksenter har han  blant annet tilbringt dager som gardinselger hos Kid interiør på Lørenskog, pleieassistent ved Vallerhjemmet bo og servicesenter og som lærervikar ved Kjenn skole.


Sharifs dekksenter

Egil har tatt turen til Skedsmokorset hvor han møter tre av "gutta på gølvet", i tillegg til Tommy Sharif.


To av de ansatte, Alex og Edmund, har begge opplevd å miste sin beste venn i trafikkulykker. Det har preget livene til dem begge, blant annet mistet Alex all tro på noen Gud etter det som skjedde. Alex og Edmund visste ikke om hverandres historier, så Egil fører dem sammen, slik at de kan hjelpe hverandre med sorgen.
 
Egil forsøker også, med mindre hell, å få Tommy Sharif til å snakke om sin tro. Det viser seg vanskelig, men Egil kommer likevel tett på Tommy. Han som blant annet innrømmer at forretningslivet har gått ut over barna. Det har han dårlig samvittighet for.
 

På TV 2 søndag 9. november kl. 18:00.

Mer innhold fra TV 2