Jan-Petter Dahl ny kommunikasjonssjef i TV 2

TV 2 har i dag ansatt Jan-Petter Dahl som ny kommunikasjonssjef.

Jan Petter Dahl, ny kommunikasjonssjef i TV 2 (Foto: Thomas Andersen)
Jan Petter Dahl, ny kommunikasjonssjef i TV 2 (Foto: Thomas Andersen)

Jan-Petter Dahl (41) har mangeårig bakgrunn fra Se og Hør, der han har vært ansatt siden 1998. De siste årene som tv-redaktør og reportasjesjef og nå sist prosjektleder for Se og hør TV. Dahl har tidligere blant annet også vært fotograf og journalist i Dagbladet og redaktør for TVNorges studio-sendinger av Big Brother.

TV 2s kommunikasjonsdirektør Rune Indrøy er svært fornøyd med å ha sikret seg Dahl til stillingen som kommunikasjonssjef.

- Det var mange og godt kvalifiserte søkere til stillingen, og vi har valgt den desidert sterkeste søkeren. Dahl har en unik kjennskap til tv-bransjen gjennom en hel rekke ulike stillinger i Se og Hør gjennom årene. Han har jobbet både som journalist, fotograf, reportasjeleder og redaktør. Han kjenner produksjonsmiljøene veldig godt og har et omfattende kontaktnett i bransjen. Har har også en svært stor arbeidskapasitet. Ledergruppen i TV 2 er veldig fornøyd med å ha fått en så godt kvalifisert person inn i denne stillingen, forteller Rune Indrøy.

Som kommunikasjonssjef får Dahl ansvaret for den daglige ledelsen av TV 2s kommunikasjonsavdeling som er basert i Bergen, han skal være pressetalsperson for TV 2, og vil også jobbe med kommunikasjonsstøtte for ledelsen.

- Dette er med vemod jeg i dag har sagt opp min stilling i Se og Hør, og det blir trist å forlate alle de fantastiske kollegene som har vært en så stor del av mitt liv i 14 år. Men - når man får en mulighet som denne i TV 2 var valget likevel enkelt. I min tid i Se og Hør har jeg jobbet tett mot det norske tv-miljøet - og spesielt tett mot TV 2. Jeg kjenner kanalen godt, og har hatt gleden av å jobbe mye med alle medarbeiderne i kommunikasjonsavdelingen. Jeg er ydmyk og glad over å få lede denne fantastiske gjengen i årene som kommer, sier Jan-Petter Dahl.

Det er foreløpig ikke endelig avklart når Dahl kan starte i jobben.

Mer innhold fra TV 2