Gir etter for Facebook-press

Etter massivt press på Facebook og mail har TV 2 bestemt seg for igjen å vise den populære amerikanske tv-serien «Pacific Blue» på TV 2 Zebra i sommer.

PacificBlue680
PacificBlue680

– «Pacific Blue» er tidenes mest etterspurte repriseønske på TV 2. Og det er klart det gjør inntrykk når tusenvis av trofaste TV 2 seere ønsker en serie så sterkt tilbake på skjermen. Vi hadde neppe satt opp «Pacific Blue» på nytt uten det voldsomme engasjementet som har vært på blant annet Facebook, sier planleggingssjef i TV 2, Anette With.

Ingen sommer uten «Pacific Blue»

TV 2 viste «Pacific Blue» hver sommer fra 1997 til 2005, og serien ble en tradisjon for mange seere. Ingen sommer uten «Pacific Blue» på TV 2. Da TV 2 for første gang valgte å bryte denne tradisjonen sommeren 2006, startet fansen sin kamp for å få serien tilbake på skjermen. Forskjellige aksjonsgrupper på nettet har jobbet iherdig for å samle underskrifter, men ingen har vært så effektive som deltakerne på Facebook-gruppen «Pacific Blue Aksjonen» (http://www.facebook.com/group.php?gid=2374686321 ).

Medlemmene i aksjonsgruppen har det siste året teppebombet e-postkassen til planleggingssjef Anette With med ønsker om å få «Pacific Blue» tilbake på TV 2, og etter to år gir planleggingsjefen nå etter for presset:

- Det er fascinerende å oppleve det sterke engasjementet rundt denne serien. Det er åpenbart at det for mange seere knytter seg mange gode sommerminner til opplevelsene de har hatt med sykkelpolitiet på Santa Monica beach. Derfor er det veldig hyggelig for oss i TV 2 å kunne ta opp igjen tradisjonen med «Pacific Blue», og glede så mange av våre seere”, forteller Anette With.

«Baywatch på sykkel»

«Pacific Blue» ble vist i fem sesonger i USA i årene mellom 1996 og 2000, og det ble produsert til sammen 101 episoder av serien. «Pacific Blue» følger livet til en gruppe unge politimenn og – kvinner, som på offroadsykler gjør det de kan for å holde orden langs Santa Monica beach i California. Serien er fylt til bristepunktet av appetittvekkende bilder av vakre mennesker i solfylte omgivelser. Og det store antallet solbrune, veltrente menn og kvinner, bikinibilder og plenty av actionfylte sykkelturer på stranden i sakte kino, har gjort at serien, ikke helt urettferdig, er blitt omtalt som «Baywatch på sykkel».

«Pacific Blue» vil bli vist på TV 2 Zebra hver tirsdag, onsdag og torsdag kl. 22.50 i hele sommer.

Mer innhold fra TV 2