Californication 220
Californication 220

Californication

David Duchovny er den strebende forfatteren Hank Moody - hektet på sex, alkohol og narkotika, samtidig som han forsøker å oppdra sin tenåringsdatter så godt han kan.

David Duchovny (X-files) har gjort et triumferende comeback på tv i kritikerroste "Californication", hvor han viser seg fra helt nye sider - bokstavelig talt.

David Duchovny er Hank Moody - deprimert, kynisk, strebende forfatter og en notorisk skjørtejeger. Han livnærer seg som forfatter i Hollywood, Los Angeles, men har slitt med å finne inspirasjon etter suksessen med sin siste bok.

Samtidig som han jobber med sin forfatterkarriere, strever Hank med å oppdra sin tenåringsdatter, som han har sammen med eks-kjæresten, Karen (Natascha McElhone). Karen er kvinnen Hank alltid vil elske og aldri komme over. Disse følelsene holder han i sjakk ved å ha sex med hvem som helst, hvor som helst, selv om han innerst inne vil ha familien sin tilbake.

Hanks brutale ærlighet og selvdestruktive oppførsel - alkohol, narkotika og sex - både ødelegger og beriker karrieren hans på en og samme tid. Hank balanserer på en svært tynn tråd - og det er akkurat slik han vil ha det.

Programtittel: Californication
Originaltittel: Californication
Nasjonalitet: Amerikansk
Sjanger: Komiserie
Sesonger totalt: 4
Antall episoder nåværende sesong: 12
Skuespillere: David Duchovny, Natascha McElhone, Madeleine Martin, Madeline Zima, Evan Handler
Produsert av: CBS Broadcast International
Offisiell hjemmeside

Sendes: Siste episode av sesong 5 ble sendt på TV 2 Zebra i august 2012. Det er foreløpig ikke satt opp repriser.

Mer innhold fra TV 2