Når noen besøker TV 2 registrerer vi informasjon om hvilke tjenester som brukes og hvordan de brukes. Dette gjør det mulig for oss å forbedre tjenestene og tilpasse innhold og annonser slik at de harmonerer med dine interesser.

Vi samler for eksempel informasjon om hvilke nettsider nettlesere besøker og hvilke annonser den blir eksponert for. Vi vet ikke hvem det er som leser noe på TV2.no, men vi registrerer ved hjelp av informasjonskapsler om det er en nettleser som har besøkt sidene våre tidligere. Er du den eneste som bruker mobiltelefonen din vil det føre til at bruken gradvis blir tilpasset dine behov, men uten at vi vet hvem du er. Informasjonen kan deles opp i følgende typer:

Teknisk informasjon om din enhet og internett-tilkobling.

Gjennom server-logger og andre verktøy registrerer vi informasjon om enheten du bruker og tilkoblingen til våre tjenester, for eksempel operativsystem, nettleserversjon, ip-adresser, nettverksoperatør, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.

Har du annonseidentifikator aktivert på f.eks din mobil, sendes identifikatoren fra appen for å målrette annonsering.

Eksempel: Tilpasse visningen til den enheten du bruker, slik at du for eksempel kommer til mobilversjonen av TV2.no når du benytter en mobiltelefon.

Informasjon om bruk av tjenestene.

Når du besøker en nettside hos oss registreres det i våre måleverktøy. Vi bruker informasjonen blant annet til å forbedre tjenestene våre, og for å gi deg innhold og markedskommunikasjon som er tilpasset bruken fra din enhet. Det betyr ikke at vi vet hvem du er, kun at våre systemer kjenner igjen for eksempel mobilen du surfer med, og tilpasser innholdet etter tidligere bruk.

Eksempel: Vi samler trafikkhistorikk for å se hvilke artikler som blir lest og hvor lenge de blir lest.

Informasjon om posisjon

Vi registrerer din geografiske posisjon basert på din IP-adresse eller andre former for geo-lokalisering. Dersom du samtykker i våre apper til å dele posisjonen din, blir din GPS-lokalisering samlet gjennom bruk av appene.

Eksempel på bruk: Presentere værvarsel der du er, eller gi deg relevante annonser basert på en posisjon du har vært på når du brukte en av TV 2s apper.