Hans Jacob Carstensen
Hans Jacob Carstensen

HANS JACOB CARSTENSEN
(representerer Egmont)

Styreleder
Konserndirektør i Egmont. Har hatt flere ledende stillinger i den nordiske telekombransjen, blant annet som konserndirektør i TDC Mobile International og Tele Danmark. Tidligere finansdirektør i Telenordia.

Espen Asheim
Espen Asheim

ESPEN ASHEIM
(representerer Egmont)

Asheim gikk inn i Olav Sandnes tidligere jobb i Egmont Publishing samtidig som Olav startet i TV 2, og erstattet ham samtidig i styret. Espen Asheim kom fra stillingen som konstituert konsernsjef i Bertel O. Steen Invest. Han har tidligere blant annet jobbet som konsernsjef i VIA Travel Group ASA, administrerende direktør i Elektroskandia AS og administrerende direktør i Telenor CTV/Canal Digital Norge.

Rikke Crosby
Rikke Crosby

RIKKE CROSBY
(representerer Egmont)

Har en MBA-utdannelse fra London Business School. Hun har tidligere arbeidet fem år i strategikonsulentfirmaet Boston Consulting Group i både London, München og København. Etter åtte år som visepresident og direktør for strategi- og forretningsudvikling i Egmont, gikk Rikke Crosby til Nordisk Film i februar. Der er hun direktør for overordnet forretningsutvikling.

Claus Sonberg
Claus Sonberg

CLAUS SONBERG
(Zynk Communication & Leadership)

Claus startet sin yrkeskarriere som informasjonsmedarbeider og senere journalist i TV 2-nyhetene. Han har siden jobbet som kommunikasjonsdirektør i SAS og som administrerende direktør i Burson-Marsteller i Norge og i Norden. Han er i dag partner og daglig leder i Zynk Communication & Leadership.

Cathrine Graff
Cathrine Graff

CATHRINE GRAFF
(ansattes representant)

Cathrine har jobbet som økonomireporter i Nyhetene siden 2001. De siste årene har hun også jobbet mye som anker for Økonominyhetene på TV 2 Nyhetskanalen. Cathrine har en mastergrad i EU-studier fra London School of Economics og jobbet bl.a. i NRK og Aftenposten før hun kom til TV 2.

Henrikke Helland
Henrikke Helland

HENRIKKE HELLAND
(ansattes representant)

Bachelor i kultur- og samfunnsvitenskap. Har jobbet i TV 2 siden 2007 og er i dag Klubb 2s leder samt lydansvarlig i Bergen. Jobbet tidligere i musikkbransjen som lydteknikker og musikkprodusent/management. Er i dag styrerepresentant i NJs landsstyre samt i STUP som er Norsk Journalistlag og Mediebedriftenes studiepermisjonsordning.

Terje Amundsen
Terje Amundsen

TERJE AMUNDSEN
(ansattes representant)

Prosjektsjef i teknologiavdelingen. Jobbet i TV 2 fra 1995 først som serviceingeniør og sist som systemingeniør. Fire år i verv som klubbleder for NITO bedriftgruppen samt NITOs forhandlingsutvalg. Har videre sittet seks år som vara i TV 2 styret.