Disse sitter i styret i TV 2

Her finner du oversikt over hvem som sitter i styret i TV 2.

Hans Jacob Carstensen
Hans Jacob Carstensen

HANS JACOB CARSTENSEN
(representerer Egmont)

Styreleder
Konserndirektør i Egmont. Har hatt flere ledende stillinger i den nordiske telekombransjen, blant annet som konserndirektør i TDC Mobile International og Tele Danmark. Tidligere finansdirektør i Telenordia.

Rikke Crosby
Rikke Crosby

RIKKE CROSBY
(representerer Egmont)

Har en MBA-utdannelse fra London Business School. Hun har tidligere arbeidet fem år i strategikonsulentfirmaet Boston Consulting Group i både London, München og København. Etter åtte år som visepresident og direktør for strategi- og forretningsudvikling i Egmont, gikk Rikke Crosby til Nordisk Film i februar. Der er hun direktør for overordnet forretningsutvikling.

Claus Sonberg
Claus Sonberg

CLAUS SONBERG
(Zynk Communication & Leadership)

Claus startet sin yrkeskarriere som informasjonsmedarbeider og senere journalist i TV 2-nyhetene. Han har siden jobbet som kommunikasjonsdirektør i SAS og som administrerende direktør i Burson-Marsteller i Norge og i Norden. Han er i dag partner og daglig leder i Zynk Communication & Leadership.

CATHRINE GRAFF
(ansattes representant)

Cathrine har jobbet som økonomireporter i Nyhetene siden 2001. De siste årene har hun også jobbet mye som anker for Økonominyhetene på TV 2 Nyhetskanalen. Cathrine har en mastergrad i EU-studier fra London School of Economics og jobbet bl.a. i NRK og Aftenposten før hun kom til TV 2.

Trond Solvang
Trond Solvang

TROND SOLVANG
(ansattes representant)

Ansatt som nyhetsreporter i TV 2 siden 1997. Medlem i styret i Klubb2 siden 2012. Har tidligere jobbet som nyhetssjef i Radio 1 Kristiansand og som journalist i flere lokale medier i Kristiansand. Jobbet som morgenscript i NRK Sørlandet i 7 år.

Mariann Fimreite Bø
Mariann Fimreite Bø

MARIANN FIMREITE BØ
​(ansattes representant)

Leder for bemanning og kontrakter i HR-avdelingen. Har jobbet i TV 2 siden 1997 etter utdanning innen TV-produksjon. Har jobbet i forskjellig funksjoner på flere avdelinger i TV 2. Som bemanningsplanlegger siden 2010. Har vært tillitsvalgt i Parat i 2 år, hvorav 1 år som hovedtillitsvalgt og forhandlingsleder.