KIDNAPPET: Fem måneder gamle Kason Thomas og broren Kyair ble meldt kidnappet i en stjålet bil. Foto: IMPD
KIDNAPPET: Fem måneder gamle Kason Thomas og broren Kyair ble meldt kidnappet i en stjålet bil. Foto: IMPD

Skulle spise pizza – så fant de en kidnappet baby

Det var alt annet enn pizza som stod på menyen da politimennene skulle nøye seg med lunsj.

Da politiet i Indianapolis fikk beskjed om at to tvillingbrødre var kidnappet, droppet de alt de hadde for å lete etter duoen.

Politibetjentene Richard El og Shawn Anderson hadde fått beskjed om at de skulle se etter en stjålet bil som var knyttet til kidnappingen. Etter en lang dag parkerte de utenfor en pizzarestaurant for å unne seg lunsj, før de skulle fortsette letingen.

Da gjorde de et urovekkende funn.

Stjålet bil

Det melder avisen The Colombus Dispatch.

Etterforskere har sagt at Nalah Jackson skal ha stjålet bilen til tvillingenes mor i Colombus, og etterlatt barna i bilen mens hun gikk inn på pizzarestauranten Papa John's.

Etterforskere har sagt at 24 år gamle Nalah Jackson kidnappet tvillingene mens de satt i en bil på tomgang, utenfor en pizzarestaurant i Colombus.

Moren deres var inne i restauranten for å hente mat, ettersom hun jobber for selskapet DoorDash – en amerikansk versjon av Foodora.

Kyair ble funnet i god behold dagen etter, men det var ingen tegn til den andre broren.

Politiet skal ha brukt flere dager på å se etter Kason og den stjålne bilen, men fant ingen spor. Mens de var skuffet over resultatene, stoppet de innom et shoppingsenter for å tenke over hvor de kunne befinne seg.

– Som en forelder selv, hadde jeg blitt gal av å ikke vite hvor barnet mitt hadde vært. Om de er trygge, om de er i live – så åpnet Gud himmelen og nesten tok han, men puttet han rett tilbake i hendene våre, fortalte Anderson til FOX5 Vegas.

For kort tid etter, fant de den forlatte bilen i en parkeringsplass – rett overfor gata hvor de spiste lunsj.

To dager uten mat og vann

Der fant de Kason i baksetet, og ifølge politiet hadde han gått to dager uten mat og vann.

– Jeg har jobbet 23 år i politiet, og dette er øyeblikkene jeg lever for. Dette er hvorfor jeg kommer meg opp av senga hver morgen og tar på meg uniformen, forteller Anderson.

Jason Vannort, som jobber for Papa John's, sa at han hadde sett at bilen hadde vært parkert utenfor restauranten i et par dager, men at han ikke tenkte over det.

Videre forteller han at Jackson kom for å søke på en jobb, og at hun var der i 20 minutter før hun dro – og gikk rett forbi bilen.

Politiet arresterte kidnapperen kun få timer før Kason ble funnet, men hun var ikke villig til å dele detaljer om hvor han befant seg. Hun forventes å bli tiltalt og får anklager for å antageligvis ha tatt med seg den fem måneder gamle babyen over delstatsgrenser.