USA:

Kvinne «lånte» alligator uten tillatelse av bisarr årsak

Florida-kvinnen hadde et helt spesielt ønske med alligatoren, men måtte gi den fra seg da politiet dukket opp på døra.

SEE YOU LATER ALLIGATOR: En kvinne ble arrestert etter at hun oppholdt en alligator ulovlig på et hotellrom. Alligatoren på bildet er ikke den samme som er omtalt i artikkelen. Foto: Scanpix
SEE YOU LATER ALLIGATOR: En kvinne ble arrestert etter at hun oppholdt en alligator ulovlig på et hotellrom. Alligatoren på bildet er ikke den samme som er omtalt i artikkelen. Foto: Scanpix

Mange ønsker å gjøre noe ekstraordinært, eller spesielt, når man har bursdag.

En kvinne fra Florida var intet unntak da hun nylig «lånte» en alligator fra sin gamle jobb – kun for å ta bilder med den på bursdagen sin.

Det melder Fox News.

La den i et badekar

Nå er kvinnen siktet for å ha stjålet alligatoren fra hennes tidligere arbeidsplass, Croc Encounters dyrehage i Tampa, i tillegg til ulovlig besittelse av en alligator.

Krypdyret ble oppholdt i et hotellbadekar hvor det ikke var lagt opp noen mulighet til at den kunne komme seg ut av badekaret.

Ifølge Florida-kvinnen selv skal hun ha lånt alligatoren av gamlejobben uten tillatelse, fordi hun ønsket å ha den med i en bursdagsfotografering.

Det er usikkert hvem som tipset politiet om alligatoren, men politiet måtte kontakte Florida Fish and Wildlife Conservation Comission for å få hjelp til å ta den ut av hotellrommet.

Alligatoren var i live da politiet kom til hotellet, men den var «kald å ta på».

– Takknemlig

Kvinnen skal ha tatt seg inn i anlegget til Croc Encounter med en nøkkel hun hadde tilgang på, før hun kjørte den til hotellrommet sitt.

Alligatoren er nå tilbake hos Croc Encounters, og dyrehagen bekrefter at kvinnen har jobbet hos dem før.

Hun hadde ikke tillatelse til å være på eiendommen deres, eller å ta med seg alligatoren.

– Vi er veldig takknemlige for betjentene som fikk den lille fyren tilbake til sitt rette hjem på Croc Encounters, sa dyrehagen i en uttalelse.

Til tross for kvinnens ulovlige handling, ønsker ikke dyrehagen å gå videre med siktelsen for tyveri.