PÅSKEHAREN: En jente fra California hadde gledet seg til å treffe påskeharen, men ble utsatt for en ulykke. Foto: Kristopher Radder / Illustrasjonsbilde
PÅSKEHAREN: En jente fra California hadde gledet seg til å treffe påskeharen, men ble utsatt for en ulykke. Foto: Kristopher Radder / Illustrasjonsbilde

Ava (9) sto i kø for å ta bilde med påskeharen – ble skutt

Lille Ava ble skutt i armen da hun ventet på påskeharen i California. Så fikk hun et uventet besøk.

Niåringen Avas besøk på kjøpesenteret The Victor Valley Mall i Victorville i California tok en uventet og sjokkerende vending.

For mens hun sto i kø for å ta bilde av et etterlengtet møte med påskeharen, ble hun skutt i armen og fraktet til sykehus.

Det var Fox 11 Los Angeles som først omtalte saken.

Måtte på sykehus

Niåringen ble truffet av flere skudd, og ifølge familien hennes skal en av kulene ha ført til et brudd i armen hennes.

20 år gamle Marqel Cockrell, som avfyrte skuddene, skal ha vært eier av en skobutikk på senteret. Forklaringen var at han skulle skyte etter butikktyver, men bommet, og traff Ava ved et uhell.

20-åringen ble arrestert av politiet i Nevada noen timer etter hendelsen, og ville etter hvert bli returnert til California.

Nylig kom det frem at Cockrell blant annet er siktet for å avfyre et skytevåpen med grov uaktsomhet, og for å bære et ladd skytevåpen som ikke var registrert på seg selv, melder AP.

Kom på overraskelsesbesøk

Ava hadde gledet seg til å treffe påskeharen, og fikk derfor et uventet besøk etter at hun var kommet hjem fra sykehuset.

Da familien lukket opp ytterdøren hjemme sto selveste påskeharen utenfor.

Organisasjonen «A Future Super Hero and Friends» hadde hørt hva som hadd skjedd med Ava, og ville overraske henne med et besøk av påskeharen og noen gaver.

– Hun fikk ikke sjansen til å ta bildet sitt med påskeharen på kjøpesenteret. Så i dag tok vi påskeharen til henne, sa organisasjonen, som besøker syke barn utkledd som en superhelt til Fox.

Denne påskeharen viste seg i tillegg å være helt spesiell, for «A Future Super Hero and Friends» bruker å dukke opp som superhelter når de skal besøke barn.

Dette besøket var intet unntak, og til Avas store glede viste det seg at Marvel-karakteren Deadpool gjemte seg inni påskeharekostymet.