Tysker fikk 14 års fengsel for overgrep mot sine barn

En tysk mann som solgte sine barn som prostituerte og utsatte dem for seksuelle overgrep i 20 år, ble tirsdag dømt til 14 og et halvt års fengsel.

Saken har sjokkert Tyskland, og mannen er blitt sammenlignet med østerrikeren Josef Fritzl, som holdt sin datter fanget som sexslave i kjelleren i 24 år.

Den 48 år gamle trailersjåføren utsatte sin biologiske datter, stedatter og stesønn for gjentatte seksuelle overgrep i en periode på 20 år. Han mishandlet alle tre med en hjemmelaget pisk og fikk åtte barn sammen med stedatteren, som nå er 28 år.

Ingen av naboene i den lille landsbyen Fluterschen skal ha lagt merke til det som foregikk, men en jordmor som var med da tre av stedatterens barn ble født, fattet mistanke og slo alarm.

Barna ble avhørt mens faren var til stede og fortalte ingenting til sosialarbeiderne, som forlot familien uten anmerkninger. I 2002 innledet politiet en etterforskning, men den ble henlagt fordi datteren nektet og stedatteren var taus.

I ettertid har mannen tilstått 162 tilfeller av seksuelle overgrep, samt at han har solgt sin stedatter og datter som prostituerte. Nå er han dømt til et langt fengselsstraff av en domstol i Koblenz, vest i Tyskland. Moren var med under rettssaken, men har ikke blitt tiltalt. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2