Prinsesse Märtha Louise sang på tysk TV

Iført en hvit, engleaktig kjole og omgitt av tente lys og snøkledde kulisser sang prinsesse Märtha Louise «Deilig er jorden» så det ljomet på tysk fjernsyn.

Märtha Louise sang den norske julesalmen flerstemt med engleskolepartner Elisabeth Nordeng og programlederen Florian Silbereisen på juleshowet «Adventsfest der 100.000 Lichter» på kanalen ARD. Silbereisen hadde sitt eget soloparti der han framførte noen linjer på bortimot perfekt norsk.

– Her er «Deilig er jorden». Dette var veldig gøy å være med på. Englene har vært med på å ta oss dit vi er nå og at vi i det hele tatt tør å gjøre dette, skriver prinsessen og Nordeng på Facebook-siden til Astarte Education, med link til sangopplevelsen på YouTube.

I tillegg til å få høre norsk julesang fikk seks millioner seere også høre om hvordan man kan kontakte sin skytsengel, samt se dette demonstrert av hovedpersonene.

Engleskolen har den siste tiden eksponert seg aktivt utenfor Norge, noe de heller ikke legger skjul på at var målet med opptredenen i Tyskland. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2