ny1-dsk-anklager-tvil-F - Etterforskningen av Strauss-Kahn fortsetter

Etterforskningen av voldtektsanklagene i USA mot tidligere IMF-sjef Dominique Strauss-Kahn fortsetter. I tillegg undersøkes tilsvarende anklager i Frankrike.

Saken mot Strauss-Kahn så ut til å smuldre bort etter at påtalemyndigheten i New York tvilte på troverdigheten til stuepiken som anklager franskmannen for forsøk på overgrep.

Strauss-Kahns forsvarere møtte onsdag folk fra påtalemyndigheten for å drøfte påstandene fra kvinnen, som jobber på fasjonable Hotel Sofitel i New York. Det var ikke kjent hva som ble sagt, men en av forsvarerne betegnet møtet som konstruktivt.

Kort tid etter at møtet var avsluttet understreket påtalemyndigheten at siktelsen mot Strauss-Kahn ikke frafalles og at etterforskningen fortsetter.

Hun har også kommet med motstridende forklaringer om hva som skjedde på hotellet der Strauss-Kahn bodde i midten av mai. Anklagene hun satte fram, har ført til at Strauss-Kahn måtte trekke seg som sjef for Det internasjonale pengefondet (IMF). Han har også fått en mulig politisk framtid i Frankrike ødelagt. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2