Kreta-saken: – Bevis svekker kvinnens historie

En gresk rettslege mener den norske kvinnen som har forklart at hun ble bortført og voldtatt på Kreta, kan ha skadet seg selv før hun kontaktet politiet.

Ifølge NRK sier rettslegen at undersøkelser har vist nyere kutt flere steder på kvinnens kropp. Han mener også det er sterke indikasjoner for at disse kuttene er selvpåførte.

Den norske kvinnen har forklart at hun har vært bortført i 20 dager. Hun skal ha blitt voldtatt flere ganger i denne perioden. Kvinnen har forklart at hun klarte å rømme etter å ha funnet en nøkkel.

Ifølge advokaten til en 35 år gammel greker, en av seks menn som er etterlyst i saken, finnes det «overveldende bevis» som svekker kvinnens historie.

– Om lag 50 vitner kan bekrefte at den norske kvinnen fikk røre seg helt fritt uten tilsyn, både i huset, i landsbyen og andre steder på Kreta, sier forsvarer John Ntermanakis til den lokale nettavisen Goodnet.gr, ifølge NRK.

35-åringen som eier huset, skal ha vært kvinnens arbeidsgiver. Advokaten hans viser i tillegg til at signaturen til kvinnen også skal finnes på en kvittering fra en lokal forhandler der hun skal ha solgt gullgjenstander.

Advokaten mener dette beviser at hun ikke ble holdt fanget mot sin vilje. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2