FEIRET BURSDAG: Den spanske kongens nevø, Felipe Juan Froilár, var til stede da skytingen oppsto. Foto: Andrews Archie/ABACA
FEIRET BURSDAG: Den spanske kongens nevø, Felipe Juan Froilár, var til stede da skytingen oppsto. Foto: Andrews Archie/ABACA

Kongens nevø var på nattklubben der fire ble skutt

Fem personer, inkludert gjerningspersonen, er skadet etter skyting på en nattklubb i Marbella.

Felipe Juan Froilán, nevøen til Spanias kong Felipe, feiret 24-årsdagen sin på nattklubben Opium 1 i Marbella natt til mandag, da det brøt ut skyting.

Det skriver den spanske avisen El Mundo, som opplyser at skytingen startet etter et slagsmål i en av VIP-båsene i lokalet.

Kongens nevø befant seg ifølge avisen i en bås i nærheten av der slåsskampen fant sted.

Også den nederlandske influenseren Kelly van der Minne, kjent fra realityserien «Love Island» var til stede. Hun beskriver den skremmende opplevelsen i et videoinnlegg på Instagram.

Politiet fikk melding om skytingen rundt klokken 01.10.

Fem personer ble skadet, inkludert gjerningspersonen.

Flere videoer delt på sosiale medier viser det som angivelig skal være personer som ligger på bakken etter skytingen.

Sterke inntrykk: Se video fra Marbella her

TV 2 har vært i kontakt med spansk politi som verken kan bekrefte eller avkrefte skyteepisoden.

En 32 år gammel kvinne er operert etter å ha blitt skutt, melder både El Mundo og El Confidencial. Hennes tilstand beskrives som alvorlig.

Tilstanden er også alvorlig for en 32 år gammel irsk mann, som har brysttraumer fra et skytevåpen og også ligger på intensivavdelingen på sykehuset i Costa del Sol.

I tillegg er tre menn til observasjon på sykehuset. Det er snakk om en 18-åring med skuddsår i venstre hofte, en 36-åring med skuddskader i ryggen og den påståtte gjerningsmannen. Han har stikkskader.

Tilstanden er ikke alvorlig for disse tre, skriver El Mundo. Disse opplysningene bekreftes også av avisen El Confidencial.

Nettstedet EuroWeeklyNews skriver at én person er død etter angrepet. Dette er ikke bekreftet fra offisielt hold og er heller ikke omtalt i andre spanske medier.

Her høres skuddene på utestedet i Marbella:

En video på sosiale medier filmet klokken ti over ett viser folk i panikk i nærheten av utestedet.

– Utenriksdepartementet har så langt ikke fått informasjon om at norske borgere er rammet i forbindelse med hendelsen i Marbella natt til mandag, skriver Tuva Raanes Bogsnes, kommunikasjonssjef i UD, til TV 2 i en e-post.

Mer innhold fra TV 2