Khloe Kardashian og Tristan Thompson har hatt et stormfullt forhold. Nå skal de når som helst få et nytt barn, enda forholdet er over Foto: AP / NTB
Khloe Kardashian og Tristan Thompson har hatt et stormfullt forhold. Nå skal de når som helst få et nytt barn, enda forholdet er over Foto: AP / NTB

Khloe Kardashian skal ha surrogatbaby med eksen

Det er slutt mellom Khloe K og Tristan Thompson, men ved hjelp av en surrogatmor er likevel en baby på vei.

lere kilder som ifølge magasinet TMZ har direkte kunnskap om babyen og barnet, forteller at babyen blir født gjennom en surrogatmor. En representant for Kardashian bekrefter dette overfor CNN og People.

Paret har allerede et barn sammen. Datteren True er fire år gammel.

– Vi kan bekrefte at True får et søsken, som ble unnfanget i november. Khloe er utrolig takknemlig overfor den ekstraordinære surrogaten for slik en vidunderlig velsignelse, sier representanten ifølge CNN.

Så langt TMZ har klart å bringe på det rene var babyen allerede på vei før de brøt med hverandre sist.

Det er kjent at Khloe og Tristan har vært sammen, gjort det slutt, blitt sammen igjen og gjort det slutt på grunn av anklager om utroskap.

I denne sesongen av «The Kardashians» snakket de to om å utvide familien ytterligere, men de planene så ut til å få en brå slutt da Tristan skal ha gjort en annen kvinne gravid.

Maralee Nichols, som kvinnen het, fødte Tristans sønn i desember i fjor, og han har senere bekreftet farskapet. Han har også sagt unnskyld til Khloe offentlig. Paret gjorde det slutt i sommer.