Michael Jacksons bror Randy hadde håpet på en privat seremoni under brorens begravelse.  (Foto: PAUL J. RICHARDS/AFP)
Michael Jacksons bror Randy hadde håpet på en privat seremoni under brorens begravelse. (Foto: PAUL J. RICHARDS/AFP)

Jacksons bror sjokkert over mediene

Michael Jacksons bror Randy er sterkt kritisk til medienes dekning av popstjernens begravelse.

Jackson ble begravet i en privat seremoni utenfor Los Angeles torsdag. Randy Jackson mener mediene gikk over streken i mediedekningen av seremonien.

– Jeg er sjokkert av det jeg har sett av TV-dekningen av seremonien. Vi ba mediene om å respektere privatliv, slik at vi kunne få lov til å sørge som en familie, utenfor offentlighetens søkelys, sier Jackson i en uttalelse.

Han nevner blant annet at mediene ikke respekterte flyforbudet som var pålagt området over Forest Lawn der Michael Jackson ble stedt til hvile.

Randy Jackson sier at de mange helikoptrene i lufta ikke bare brøt flyforbudet, men også ødela seremonien. Han ber om at bildene ikke blir brukt i framtiden. (©NTB)

JACKSON FIVE: Janet Jackson, Randy Jackson, Jackie Jackson, Tito Jackson, Jermaine Jackson og Marlon Jackson på første rad under begravelsen for deres bror Michael.  (Foto: HO/REUTERS)
JACKSON FIVE: Janet Jackson, Randy Jackson, Jackie Jackson, Tito Jackson, Jermaine Jackson og Marlon Jackson på første rad under begravelsen for deres bror Michael. (Foto: HO/REUTERS)

Mer innhold fra TV 2