Flere kongelige melder avbud Victorias bryllup

De britiske prinsene William og Harry kommer ikke til kronprinsesse Victoria og Daniel Westlings bryllup i juni. Heller ikke danske prins Joachim og prinsesse Marie kommer.

De engelske prinsene har ifølge Billedbladet meldt avbud fordi de skal til fotball-VM i Sør-Afrika. Det engelske landslaget spiller mot Algerie 18. juni, dagen før bryllupet i Storkyrkan i Stockholm.

Prins William er president i FA - The Football Association - og vervet veier tyngre enn deltakelse ved kronprinsessebryllupet. Ifølge det britiske hoffet skal prins William og prins Harry være i Afrika mellom 14. og 19. juni.

Det er likevel sjanse for at det britiske kongehuset blir representert, for prins Charles og Camilla og prins Edward og Sophie av Wessex er også invitert.

Fra den danske kongefamilien kommer dronning Margrethe, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, samt dronningens søster prinsesse Benedikte og prins Richard. Prins Joachim og hans prinsesse Marie må dermed bli hjemme i Danmark og ta seg av kongehusets oppgaver der. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2