IKKE TIL Å TA FEIL AV: Han er for gammel til å stille seg i kø for ansiktsmaling på McDonald's   men så er det ekte vare også. Adam Roberts har tatovert skjelettmønster i ansiktet. (Foto: uncredited/Ap)
IKKE TIL Å TA FEIL AV: Han er for gammel til å stille seg i kø for ansiktsmaling på McDonald's men så er det ekte vare også. Adam Roberts har tatovert skjelettmønster i ansiktet. (Foto: uncredited/Ap)

De vil ha tips om mannen med skjelett-tatovering i ansiktet

Skjeletter i skapet og skjelett-tatovering i ansiktet. Politiet har tro på at signalementet til Adam Roberts skal føre til tips om tyvegods.

Adam Roberts er pågrepet og mistenkt for forskjellige vinningsforbrytelser i Madison County i den amerikanske delstaten Illinois, skriver den britiske avisen Daily Mail. Signalement Men det er mannens spesielle signalement som har gitt ham en plass i internasjonale medier. Roberts har prydet ansiktet med en tatovering, et skjelettaktig mønster dekker hele ansiktet hans. Fremtoningen er ikke akkurat av sorten som gjør at han kan forsvinne i en folkemengde. Derf

Mer innhold fra TV 2