KNIVDREPT: Muhammad Bilal Aslam ble funnet drept i snøen i et skogholt ved Høybråten kirke i Oslo lørdag 12. mars (Foto: PRIVAT)
KNIVDREPT: Muhammad Bilal Aslam ble funnet drept i snøen i et skogholt ved Høybråten kirke i Oslo lørdag 12. mars (Foto: PRIVAT)

Vil fengsle drapssiktede i fire uker

Politiet ber om fire uker varetektsfengsling for de to mennene som er siktet for drapet på Muhammad Bilal Aslam ved Høybråten kirke.

Begge de to siktede avviser at de har hatt noe med drapet å gjøre. De fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett tirsdag.

– Fraktet liket i plastkonteiner

Muhammad Bilal Aslam ble funnet død i snøen i et skogholt ved Høybråten kirke i Oslo lørdag 12. mars. Politiet tror imidlertid at han ble drept et annet sted og så fraktet dit.

De to mennene ble pågrepet sist lørdag, og politiet mener vitneobservasjoner knytter de to til drapet. To personer skal ha blitt sett ved en plastkonteiner i området, og politiet tror liket ble fraktet i denne.

– Ellers vil vi ikke gå ut med så mange opplysninger om bevisbildet, fordi det kan være en tredjeperson involvert, sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby til NTB.

Nekter straffskyld

De to siktede skal gjennom nye avhør de neste dagene, men begge nekter å ha hatt noe med drapet å gjøre.

– Min klient vil begjære seg løslatt i fengslingsmøtet, forteller advokat Vidar Lind Iversen som representerer en av de siktede. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2