Venn av Opsahl pekte ut tiltalte som drapsmannen

Tiltalte Noppadol Wanthaphirom nekter for å ha drept Einar Opsahl i fjor. Torsdag pekte en av Opsahls venner ham ut som drapsmannen i retten.

Wanthaphirom står tiltalt for drapet på Opsahl i juni i fjor. En av Opsahls venner, som var sammen med ham drapsnatten, pekte ut Wanthaphirom som drapsmannen i retten torsdag, ifølge Aftenposten.

Vennen fortalte i at Opsahl, en annen venn og han selv var på hjem fra en firmafest da Opsahl gikk bort til det han trodde var en piratdrosje. Da havnet Opsahl og en av personene ved bilen i en slåsskamp. Så hevder vennen at Wanthaphirom kom stormende til.

– Han var helt vill i blikket, ekstremt intens i kroppen, som en slange i gresset. Han retter hånden sin mot Einar. Jeg så bare det glinset i noe. Det neste jeg ser, er at Einar segner sammen og blir liggende på bakken, forklarte vennen i retten,

Wanthaphirom mener selv han er uskyldig, og at det kom en annen bil etter at slåsskampen hadde startet. Han hevder drapsmannen kom i denne bilen, og at det er en tiltalte kjenner, men ikke tør å navngi. Vennen derimot, nekter for at det var noen annen bil.

– Jeg er sikker på at det ikke kom noen bil, forklarte ham. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2