SKAL VI DANSE: Helene Spilling, Grunde Myhrer og Aleksander Hetland under «Skal vi danse». Foto: Jonas Been Henriksen / TV 2
SKAL VI DANSE: Helene Spilling, Grunde Myhrer og Aleksander Hetland under «Skal vi danse». Foto: Jonas Been Henriksen / TV 2

TV-profil Grunde Myhrer har søkt ny jobb

Grunde Myhrer konkurrerer mot 110 andre søkere.

Forrige måned gikk fristen ut for å søke jobben som ny kommentator hos NRK Sport. I den offentlige søkerlisten, som blant annet er gjengitt av Medier24, står totalt 111 søkere.

Blant dem er TV-profil Grunde Myhrer (26).

– Jeg kan bekrefte at jeg har søkt stillingen, men ønsker ikke å kommentere noe mer på nåværende tidspunkt, skriver Myhrer i en SMS til TV 2.

Ikke fremmed for sporten

TV-profilen er på ingen måte fremmed for sporten. Til sine 43.000 følgere deler han ofte bilder fra skiløypen og fallskjermhopping. Som 16-åring flyttet Myhrer hjemmefra for å gå på toppidrettsgymnas, hvor han satset på svømming.

Snart er også 26-åringen aktuell i ny sesong av Kompani Lauritzen.

TV-profilen ble først kjent da han var med på «Paradise Hotel» i 2017, men har i senere tid vært med på både «Camp Kulinaris» og danset seg på parketten i «Skal vi danse».

På sistnevnte klatret Myhrer seg nesten helt til topps.

Går gjennom søkerlisten

TV 2 har vært i kontakt med fotballsjef Mads Håby i NRK, som forteller at de er i gang med å se gjennom søkerlisten.

– Det er gledelig å se at det er et stort engasjement og mange spennende søkere på stillingen, sier Håby.

– Vi ønsker ikke å gå spesifikt inn på enkeltpersoner som har søkt, men er glad for at både Grunde og de 110 andre ser på denne oppgaven som en spennende utfordring.