Trapper opp letingen etter 95-åring på Lillehammer

I morgentimene mandag ble letingen etter en 95 år gammel mann som har vært savnet siden natt til lørdag trappet opp på Lillehammer.

Mannen, som skal være dårlig til beins, men ellers i god form, ble sist sett ved Jørstadmoen militærleir ved 3.30-tiden natt til lørdag.

Gjennom hele søndagen ble det søkt med helikopter, hundeekvipasjer og mannskaper fra Forsvaret. Det ble også gjennomført søk langs bredden av et vassdrag i nærheten, uten resultat.

Mannskaper fra Heimevernet har drevet søk natt til mandag.

– Hundene settes nå uthvilte inn i arbeidet. Vi utvider søkeområdet nord for Jørstadmoen, forteller operasjonsleder Knut Westby i Gudbrandsdal politidistrikt til NTB mandag morgen.

Søndag gikk politiet ut med opplysninger om at mannen kunne ha fått haik, og dermed kommet seg et godt stykke fra hjemstedet.

Den savnede bor i alene i en eldrebolig på Jorekstad. Ifølge mannens familie skal 95-åringen være oppegående, men han pleier ikke å gå langt. Han er trolig kledd i joggebukse, skjorte og tøfler.

– De pårørende har gått gjennom mannens klær og funnet ut at det kan hende han har på seg en rødrutet skjorte, forteller operasjonslederen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2