To omkom, to alvorlig skadd i kollisjon ved Grong

En kvinne og en mann, begge i 70-årene, omkom da et vogntog og en personbil kolliderte på E6 nord for Grong i Nord-Trøndelag onsdag ettermiddag. Et søskenpar, en 14 år gammel gutt og en 9 år gammel jente, er alvorlig skadd.

De to omkomne, en mann og en kvinne, satt foran i personbilen som kolliderte med vogntoget på E6 ved Fossland i Nord-Trøndelag. De to ble bekreftet omkommet like etter ulykken.

Søskenparet, en 14 år gammel gutt og en 9 år gamle jente, satt bak bilen. 14-åringen ble sendt med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim. Guttens tilstand er meget alvorlig, men stabil, opplyser St. Olavs hospital. Hans ni år gamle søster ble sendt til sykehuset i Namsos. De opplyser at jentas tilstand er alvorlig, men stabil.

Vogntoget kjørte nordover på E6. I en høyresving skal vogntoget ha fått problemer, og personbilen som var på vei sørover, kolliderte med tilhengeren, som var lastet med metallskrap. Personbilen havnet under tilhengeren, og tre av de fire passasjeren lå fastklemt i bilen. Brannvesen, UP, redningshelikopter og politipatruljer kom til stedet, og fikk reddet de tre ut.

Politiet fikk melding om ulykken 16.23 onsdag. Føreren av lastebilen kom fysisk uskadd fra trafikkulykken. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2