To kvinner og en mann drept på Nesøya

Politiet bekrefter at tre personer er drept på Nesøya i Asker – to av dem kvinner. Politiet antar at den tredje drepte er gjerningsmannen.

På en pressekonferanse på politihuset i Sandvika mandag kveld opplyste politiet at to kvinner ble skutt og drept på Nesøya. Den antatte gjerningsmannen ble etter en drøy time funnet skutt i et hus etter at han trolig tok sitt eget liv.

Mannen var i 60-årene. Den ene kvinnen var i 50-årene, mens politiet mandag kveld ikke ville opplyse detaljer rundt den andre kvinnen.

Politiet omtalte på pressekonferansen drapene som en familietragedie. Politiet kunne bekrefte at det var nær relasjon mellom mannen og én av kvinnene. Alle de involverte var av norsk opprinnelse.

– Politiet er nå i ferd med å danne seg et bilde av det som er skjedd. Det var flere vitner til hendelsene. Det hele ble opplevd som voldsomt dramatisk, sier politiadvokat Per Zimmer i Asker og Bærum politidistrikt.

Ingen andre personer ble truffet av skuddene.

Politiet ble varslet om skytingen klokken 17.45. Den første meldingen gikk ut på at en mann løp rundt omkring på Nesøya med et tohåndsvåpen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2