Syklist alvorlig skadet

Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner, etter at de har funnet en skadet person i veibanen i Granbakken på Vettre i Asker.

Politiet i Oslo melder om hendelen på Twitter like etter midnatt natt til lørdag.

– Vi fikk melding om en person som lå skadet i veibanen. Slik det ser ut har vedkommende vært involvert i en trafikkulykke på sykkel, skriver politiet på Twitter.

Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner til hendelsen i Asker. Personen er hentet av ambulanse og fraktet til Ullevål sykehus.

Personen ble funnet av forbipasserende klokken 23.45, men det er ifølge politiet uvisst hvor lenge han har ligget der og når dette skjedde. Han skal ha vært bevisst da han ble funnet, men kan ha vært bevisstløs før det. Han skal ikke ha noen følelse fra livet og ned da han ble fraktet til sykehus, ifølge operasjonsleder Lina Odden.

Klokken 02.27 forteller politiet at sykkelføreren er alvorlig skadet. Etter åstedsundersøkelse og samtale med vitner ønsker politiet fortsatt å komme i kontakt med vitner eller andre som kan vite noe om hendelsen. Politiet oppfordrer dem til å ta kontakt på telefon 02800.

Mer innhold fra TV 2