Stor test av fiskegrateng:
Stor test av fiskegrateng: – Smaker piffikrydder og gammelt brød
MATKONTROLLEN (TV 2): Det finnes et hav av ulike fiskegratenger i butikkene. Den med mest fisk smaker nødvendigvis ikke best, viser vår test.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Tre av Bergens beste kokker har smakstestet fiskegratenger for Matkontrollen: Christer Økland, Gard Haugland og Ingvild S. Bøge.Christer Økland, kjøkkensjef og medeier ved restauranten «1877» i Bergen sier at fisk er nøkkelordet i fiskegratengen.- Det skal være godt med fisk i. Jeg synes også det er digg hvis den er litt kremet og hvis det er grønnsaker i, sier Økland, som har vokst opp med både butikk- og hjemmelaget fiskegrateng.Ingvild S. Bøge er kjøkkensjef og eier av
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert