Stilig slottsball for voksen prinsesse

Prinsesse Märtha Louise ble 40 i forgårs - og inviterte i kveld til bursdagsfeiring på Slottet. På gjestelisten står en rekke av prinsessens og ektemannen Ari Behns kjendisvenner.

FEST PÅ SLOTTET: Blant gjestene er kongelige fra inn  og utland, samt mange gode venner av Märtha og Ari. (Foto: TV 2)
FEST PÅ SLOTTET: Blant gjestene er kongelige fra inn og utland, samt mange gode venner av Märtha og Ari. (Foto: TV 2)

Prinsesse Märtha Louises 40-årsdag feires med pomp og prakt i den største ballsalen på slottet lørdag kveld. Ungdomstiden er definitivt forbi for trebarnsmoren.

Så har da også stilen forandret seg. På 30-årsdagen var hun iført et sprelsk antrekk med minner brodert på skjørtet og turkis topp.

Skulderen bar

Ti år senere bærer hun en langt mer «ordentlig», tettsittende kjole i fiolett og kremhvitt, med grønne og rosa detaljer over skulder og bryst.

Men på begge antrekkene har hun én skulder helt bar.

Ari Behns bidrag på klesfronten er nokså diskré på 40-årsdagen, han har puttet et matchende lilla tørkle i brystlommen på den svarte dressen.

Middag i ballsalen

Blant gjestene er kongelige fra inn- og utland, samt mange gode venner av Märtha og Ari. Før selve festen var det offisiell fotografering på slottet.

Middagen holdes av kongen og dronningen i den største ballsalen på slottet, som maksimalt kan huse rundt 225 gjester.

Blant de heldige som kunne ta steget inn i Slottets vakre saler, var Trond Giske i følge med kunstner Unni Askeland, Åsne Seierstad og Trygve Seim - med saksofon - og Magne Furuholmen med hvitt skjerf, arm i arm med Heidi Rydjord.

Sigvart Dagsland gjorde som Ari og matchet lommetørkleet med Karoline Krügers røde kjole.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2