Kyst  og fiskeriminister Helga Pedersen og miljøvernminister Erik Solheim var på befaring i det tilgrisete området lørdag ettermiddag.  (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
Kyst og fiskeriminister Helga Pedersen og miljøvernminister Erik Solheim var på befaring i det tilgrisete området lørdag ettermiddag. (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
Miljø  og bistandsminister Erik Solheim  var lørdag i Langesund for se på skadenen etter grunnstøtingen natt til fredag.  (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
Miljø og bistandsminister Erik Solheim var lørdag i Langesund for se på skadenen etter grunnstøtingen natt til fredag. (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)

Solheim endret meninger om slepebåtberedskap

Miljøvernminister Erik Solheim sier at slepebåtberedskap i sør er en kampsak for SV. Det er stikk i strid med det han sa for mindre enn to måneder siden.

Miljøvernminister Erik Solheim sa i Stortinget 18. juni at det ikke er behov for statlig slepebåtberedskap i Sør-Norge. Han mente da at kapasiteten på dette området både var god og tilfredsstillende. I dag sier han til TV2 at det har vært en kampsak for SV å få på plass slepebåtberedskap i sør. Mange løfter Grunnstøtingen av det panamaregistrerte lasteskipet «Full City» har fått fart i politikerne. Siden fredag har halve regjeringen vært på befaring i Langesun

Mer innhold fra TV 2