Slik vil kostholdet ditt se ut om det blir importstopp
Over halvparten av maten vi spiser i Norge, får vi fra utlandet. Skulle en krisesituasjon oppstå og det blir importstopp, må vi tilbake til kostholdet vi hadde før i tiden, tror ekspert.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Krigen i Ukraina har satt fyr på debatten om forsyningssituasjonen og matberedskapen her i landet. Ifølge FNs matvareprogram er en global matkrise på vei, og Norge er blant landene som importerer mest mat i verden.- Vi er sårbare når det gjelder matsikkerhet. Selvforsyningsgraden vår er under 50 prosent, noe som er veldig lavt.Det sier Audun Korsæth, direktør ved NIBIO (Norsk institutt for bioøkonomi).- Det er naivt
For å lese eldre artikler må du logge inn eller registrere en TV 2 Konto
Det er gratis å registrere seg og du får da tilgang til hele arkivet vårt.
Artikkelen er oppdatert