Slått med flaske i hodet

En mann ble sendt til sykehus med kuttskader etter at han trolig ble slått i hodet med en flaske i Oslo sentrum lørdag kveld. Det skal ha blitt observert folk med våpen på stedet hvor hendelsen fant sted.

Ifølge Dagbladet.no kom det først meldinger om at en person var skutt på taket av et parkeringshus i Storgata, men dette var trolig ikke riktig.

Meldt om skyting

– Det ble meldt om skyting, og en person skal ha blitt observert med våpen på taket av parkeringshuset, men vi har ingen formening om at det skal ha blitt avfyrt noen skudd, sa operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til Aftenposten.no natt til søndag.

En mann er pågrepet i saken og siktet for legemsbeskadigelse og trusler. Etterforskningen pågår, og det vil bli gjort nye avhør i løpet av søndagen, opplyser vaktleder Bernt Toverud ved Krimvakta i Oslo til NTB.

Slåsskamp

Hendelsen ble først meldt til politiet som en slåsskamp, ifølge VG Nett. De involverte brukte angivelig både balltre og brekkjern, i tillegg til skytevåpen.

Det ble hørt skriking og hvining i bildekk på taket av bygget, og det ble funnet en bil med knuste ruter. Politiet satte inn store styrker og et helikopter i letingen etter gjerningsmennene. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2