Skjøt mot buss i Skien

Ukjente gjerningspersoner skjøt fredag kveld flere skudd med luftvåpen eller hagle mot en buss i Skien. Ingen ble skadd, men tre bussruter ble ødelagt.

– Bussen kom kjørende inn på Bjørntvedtvegen utenfor Skien da skuddene ble avfyrt mot den. Skuddene gikk ikke gjennom bussrutene, opplyser operasjonsleder Aadne Røilid i Telemark politidistrikt.

Politiet fikk beskjed om episoden like etter klokken 21 fredag kveld og sendte flere politipatruljer til stedet. En hundepatrulje foretok også søk i området uten å finne noen gjerningsmenn.

Vitner har fortalt politiet om to mørkkledde gutter som ble sett på stedet kort tid etter at skuddene traff bussen, men ingen er ennå pågrepet for skuddløsningen.

Politiet er interessert i å få tips fra publikum om episoden.

Telemarkspolitiet fikk lørdag morgen melding om at en buss i Porsgrunn ble beskutt. Men utpå formiddagen har politiet undersøkt bussen, og slått fast at det var kastet steiner mot bussen.

– Det synes klart at det ikke er skutt mot bussen. Skadene er forenlige med en knyttnevestor stein som har blitt kastet mot en av siderutene. Det var ingen passasjerer på bussen da dette skjedde, opplyser politiet i sin operasjonslogg.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2