Samboere tilstår overgrep

Et tidligere samboerpar fra Nord-Østerdalen tilstår seksuelle overgrep i en større sak som omfatter åtte voksne og fire barn, melder NRK.

En mann har sittet i sammenhengende varetektsfengsel i nesten ett år, mens hans samboer har sittet i varetekt i to perioder. Nå er nok et par siktet i overgrepssaken, som er ventet å komme opp i Nord-Østerdal tingrett i januar neste år.

Blant bevisene mot det tidligere samboerparet skal være en videofilm som viser at de to forgriper seg på ett barn hver. En annen film skal vise kvinnen i det hun begår overgrep mot et søsken til et av barna på denne filmen.

Kvinnens forsvarer, advokat Steffen Brandstad, sier til NRK at kvinnen har godtatt varetekt fram til rettssaken starter, fordi hun innser at hun kommer til å bli dømt for incest.

Et foreldrepar som skal ha vært naboer av det første paret, er også siktet for overgrep mot to egne barn. De fire barna gikk på samme skole. Dette foreldreparet avviser alle anklager og stiller seg uforstående til at de er trukket inn i saken.

Ytterligere fire voksne er siktet. Disse skal dels ha vært aktører på bildene og filmene eller stått bak kamera, dels vært til stede i huset mens overgrep skjedde uten selv å ha hatt noen aktiv rolle. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2