Rolig inngang på det nye året

En familie ble husløse i en brann i Hordaland, og en jente ble skadd av et veltet rakettbatteri i Oppland. Men ingen politidistrikter melder om alvorlige hendelser under nyttårsfeiringen.

De fleste distriktene melder om en fredfull feiring i timene rundt midnatt, men enkelte steder har nyttårsfesten fått en brå slutt.

I Foldrøyhamn i Bømlo kommune i Hordaland er en familie på to voksne og åtte barn husløse etter det som trolig er en brann startet av fyrverkeri ved 23-tiden. Ingen ble skadd i hendelsen.

- Det var totalt 20 personer på nyttårsfest i huset. Det var naboer som meldte fra om brannen, og beboerne har forklart at det må ha vært fyrverkeri som har ligget og ulmet under huset og startet brannen. Det var overtent allerede da brannvesenet fikk melding, så det var ikke mulig å redde, sier operasjonsleder Svein Roald Vikse i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

På Lunner i Oppland ble en 18 år gammel jente fraktet til Gjøvik sykehus med fyrverkeriskader.

- Hun har fått brannskader i nakken, men det er ikke alvorlig. En gutt fikk også lettere skader i denne hendelsen. Det var et rakettbatteri som veltet, sier operasjonsleder Petter Lid i Vestoppland politidistrikt til NTB. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2