Politioverbetjent Grete Lien Metlid etterlyser en personbil beskrevet som enten burgunderrød, vinrød eller mørkerød i Sigrid saken.  (Foto: TV 2 / POLITIET)
Politioverbetjent Grete Lien Metlid etterlyser en personbil beskrevet som enten burgunderrød, vinrød eller mørkerød i Sigrid saken. (Foto: TV 2 / POLITIET)

Politiet får full tilgang til Sigrids Facebook-konto

Facebook har endelig gitt Oslo-politiet grønt lys til innsyn i de resterende dataene på savnede Sigrid Schjetnes (16) brukerkonto.

– All informasjon både om Sigrid og hva som helst som kan knyttes til henne og denne saken, er vi ute etter, sier politioverbetjent Grete Lien Metlid til NTB.

Politiet har allerede fått noe informasjon fra den savnede jentas profil på det sosiale nettsamfunnet, men har ikke fått full tilgang. Torsdag kom beskjeden om at de får det de har bedt om.

– Det er sentralt for politiets etterforskning, derfor er vi positive til at vi får dette nå, sier Metlid, som leder voldsavsnittet i Oslo politidistrikt.

LES OGSÅ: Sigrid kan ha blitt sett på vei hjem

Nye observasjoner

Onsdag ble det kjent at politiet har fått inn observasjoner som kan være gjort av Sigrid Giskegjerde Schjetne før hun forsvant natt til 5. august.

Metlid vil ikke si om de har undersøkt disse nærmere, men presiserer at det er usikkerhet rundt observasjonene.

– Vi har ingen sikre observasjoner, sier Metlid. (©NTB)

LES OGSÅ: Sigrids familie vurderer å utlove dusør

Mer innhold fra TV 2