Person knivstukket – mann pågrepet

Lørdag formiddag ble en mann i slutten av 20-årene knivstukket i Skedsmo. En person er nå pågrepet i saken.

En mann i slutten av 20-årene ble knivstukket ved Skjetten senter i Skedsmo i Akershus lørdag ettermiddag.

– Vi ble varslet like før klokken halv fire om at en person skal ha blitt knivstukket i mageregionen i området ved Skjetten senter, sa operasjonsleder ved Øst politidistrikt, Trond Lorentzen, til TV 2 like etter hendelsen.

To mulige åsteder

Først fikk politiet melding om at knivstikkingen hadde funnet sted ved Skjetten senter.

Senere fikk de opplysninger om at det også kunne ha skjedd i Tårnbyveien.

Politiet sperret derfor av området i påvente av kriminaltekniske undersøkelser.

SPERRET AV: Politiet har sperret av et område på Skjetten etter at en person ble knivstukket lørdag formiddag. Foto: Andrea Tviberg Frammarsvik / TV 2
SPERRET AV: Politiet har sperret av et område på Skjetten etter at en person ble knivstukket lørdag formiddag. Foto: Andrea Tviberg Frammarsvik / TV 2

Storstilt leteaksjon

Fornærmede ble fraktet med ambulanse til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang. Lørdag kveld opplyser politiet at mannen har vært til operasjon, og at tilstanden hans nå er stabil.

Etter hendelsen satte politiet i gang en storstilt leteaksjon etter to potensielle gjerningspersoner. De hadde flere enheter på stedet, og fikk også bistand fra politihelikopter, Oslo politidistrikt og hundepatruljen.

– Fornærmede har oppgitt at det var to gjerningspersoner. De var ikledd store svarte jakker, var mørke i huden og hadde øredopper, opplyste operasjonslederen.

Klokken 20.41 melder politiet at de har pågrepet én mann i saken, og at de nå jobber med å avklare hvilken rolle han har til hendelsen.

Saken oppdateres.

Mer innhold fra TV 2