Parteringsoffer kan ha dødd av overdose

Mannen som ble funnet død og partert i en leilighet i en bygård i Oslo i november, kan ha dødd av en overdose.

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser et høyt innhold av flere narkotiske stoffer i blodet til 40-åringen, deriblant amfetamin, heroin og morfin, skriver VG.

Tirsdag 23. november ble et partert lik funnet i en bygård i Oslo som Kirkens Bymisjon disponerer. Beboerne er mennesker med narkotikaproblemer. En 37-åring, som leier leiligheten der det hodeløse like ble funnet, er siktet for drap og likskjending.

- Vi utelukker ikke at en overdose kan være dødsårsaken, sier politiadvokat Christian Hatlo i Oslo politidistrikt.

I politiavhør har 37-åringen forklart at de to hadde ruset seg på heroin før de havnet i et basketak, men han hevder hardnakket at de skværet opp før de gikk og la seg. Da siktede våknet opp neste morgen, skal 40-åringen allerede ha vært død. Mannen nekter straffskyld for drap, men innrømmer å ha partert 40-åringen og dumpet likdelene i Oslofjorden.

Politiet har helt siden midten av desember i fjor saumfart mudderbunnen like utenfor badeidyllen Huk på Bygdøy etter likdeler, men til tross for iherdig innsats fra blant annet dykkere, innleide miniubåter og søkeråd fra sjøkyndige folk, har jakten vært resultatløs. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2