KRITISK TIL HEROIN NEI:   Vi ser på utdeling av heroin som et godt alternativ for en liten gruppe av de hardest trengende, sier psykiatrisk sykepleier Inge Løvstad ved Helse  og overdoseteamet i Trondheim til TV 2. (Foto: Montasje)
KRITISK TIL HEROIN NEI: Vi ser på utdeling av heroin som et godt alternativ for en liten gruppe av de hardest trengende, sier psykiatrisk sykepleier Inge Løvstad ved Helse og overdoseteamet i Trondheim til TV 2. (Foto: Montasje)

Ønsker begrenset bruk av heroin i behandling

Overdoseteamet i Trondheim er svært kritisk til den siste offentlige innstillingen som avviser bruk av heroin i rusbehandling.

Stortingsmeldingen om ruspolitikk, som egentlig skulle legges frem før jul, blir klar først til våren på grunn av terrorangrepene 22. juli som har forsinket arbeidet. Da blir det opp til politikerne å avgjøre om også Norge skal tilby lovlig heroin til dem som trenger det aller mest. Ulike konklusjoner fra to utvalg To offentlige utvalg har hittil konkludert ulikt på om bruk av heroin skal innføres i rusbehandlingen. Det er ikke god nok fors

Mer innhold fra TV 2